Atraktivní nabídka pro pre-press: slevy 30 % na Adobe CC

Firma Adobe přichází s 30% slevou na nákup nových licencí při přechodu z CS5 či novější verze přímo do Creative Cloudu.

Adobe-30%-CC_1w
Polygrafické firmy, které mají ve svém work-flow předtiskové práce či disponují vlastím grafickým studiem, mohou nyní upgradovat své stávající softwarové vybavení na nejnovější aplikace Adobe Creative Cloud.
Akce platí do 2. 9. 2016.

Adobe-30%-CC_2w
Letní promoakce společnosti Adobe přichází s 30% slevou na nákup nových licencí Adobe produktů pro majitele krabicového softwaru CS5 nebo novějších verzí přímo do Creative Cloudu*. Při objednávce dvou a více licencí od prodejců navíc získáte poukaz na jednodenní školení produktů Adobe na téma Tvorba katalogů v prostředí Creative Cloudu**.
Adobe-30%-CC_3w
* Sleva 30 % platí pro kompletní balík Creative Cloud All Apps i jednotivé aplikace Single Apps (kromě Acrobatu Pro a InCopy), pouze pro nové licence (nikoli pro obnovení licencí) a pouze pro zákazníky s platnou licencí jakéhokoli produktu Adobe verze CS5 a vyšší, která nebyla využita k uplatnění slevy na Creative Cloud v minulosti (licence se dokládá sériovým číslem). Promo akce platí do 2. 9. 2016.
** V případě zájmu o jiné téma školení je možná individuální dohoda. Poukaz na školení je možné uplatnit do konce roku 2016 ve školicím středisku Amos Software. Poukaz na školení platí pouze pro prvních 20 zákazníků.