Xerox rozšiřuje portfolio produktů

Společnost Xerox na počátku dubna odstartovala zásadní inovaci svého portfolia v oblasti tiskových zařízení formátu A4 a A3.


Xerox přichází s revolucí tiskového prostředí a celosvětově uvádí na trh 29 zcela nových tiskáren a multifunkcí s technologií ConnectKey. Jednoduché bezpečné funkce, možnost tisknut i v terénu, přístup k tiskovým aplikacím odkudkoliv díky připojení ke cloudu – to vše nabízí nové portfolio Xeroxu.
Skupina produktů zahrnuje jak zařízení formátu A3, tak A4. Nabízí různé rychlosti a funkce, přesně tak, aby splňovala potřeby malých i středních firem, stejně jako velkých společností.

Celé portfolio novinek nabízí stejné intuitivní uživatelské rozhraní – každá z 29 novinek disponuje dotykovým displejem, podobným jako je třeba na tabletu, individuálním nastavením pro uživatele a snadným ovládáním. Přímo na displeji si například můžete prohlédnout, jak vypadá váš sken nebo otočit stránku v dokumentu ještě před odesláním do emailu či zvoleného úložiště. Připraveno pro mobilní zařízení a cloudy – data se přenesou jednoduše ze stroje do úložišť na cloudu, jako např. Dropbox, Office 365 nebo Google Drive. Zaměstnanci, kteří jsou v terénu, mohou tisknout bezdrátově z mobilního zařízení a v podstatě odkudkoliv.

(Nezkrácená tisková zpráva v příloze)

Přílohy

SPP-portfolio-Xerox_duben-2017