Dakacom je první ve střední Evropě

Durst Delta 250 WT je technologicky přelomovou tiskárnou.

 

Společnost Durst zde poprvé použila své inkousty na vodní bázi. Jejich největší výhodou je úplná absence zápachu a to, že vytvářejí na potiskovaném materiálu velmi tenkou vrstvu, jež se svými vlastnostmi značně podobá ofsetovému tisku. Pro tuto technologii se nyní rozhodli ve společnosti Dakacom.

 

Instalace, kterou zajistila společnost HSW Signall, je unikátní nejenom u nás, ale v celém regionu střední Evropy. Společnost Dakacom tak posiluje svou pozici předního hráče v oblasti instore kampaní a obalů vůbec.

 

Důležité certifikace

Tiskárna Delta WT 250 je určena primárně pro potisk papíru, kartonu a lepenky. S úspěchem se dá tisknout i na měkčené desky, voštinové desky, stejně jako na textil, eventuálně bannery, dřevo apod. Inkousty vyhovují veškerým nárokům na ekologické normy v obalovém průmyslu a splňují certifikace Nordic Swan, Greenguard nebo Nestlé standard.

„Tiskárna pracuje s nativním rozlišením 1000 dpi a používá míchání barev v klasickém modelu CMYK, který může být případně rozšířen o barvy ligh cyan a light magenta,“ uvádí David Hlaváč, konzultant společnosti HSW Signall pro průmyslové aplikace. „Velikost kapky je 10 pl, tiskárna umí tisknout na deskové materiály a její součástí je integrovaná IR sušicí jednotka. Stroj může být rozšířen o nakládací nebo vykládací stoly, může být volitelně doplněn také o odvíječ rolových materiálů. Velkou výhodou WT řešení jsou nízké náklady.“

 

 

Video: https://www.youtube.com/watch?v=QfykGXIbKyg