KBA na Hunkeler Innovationsdays 2017 v Lucernu

V Lucernu se ve dnech 20. – 23. února představí nová řešení pro polygrafický průmysl a KBA RotaJET konstrukční řady L a VL bude středem pozornosti.

Stroj KBA RotaJET L

Tisková zpráva ze 30. ledna uvádí, že systém byl poprvé produkčně předveden na veletrhu DRUPA 2016 a nedávno objednán finským knižním producentem Bookwell Digital GmbHve verzi RotaJET 130. Stroj bude středem prezentace KBA-Digital & Web Solutions na Hunkeler Innvoationsdays 2017 ve dnech 20. – 23. února v Lucernu. Odborníci z KBA budou na stánku 24/25 informovat o technice a možných oblastech nasazení tohoto High-Volume-Inkjet kotoučového stroje. RotaJET L-Serie je se šířkami dráhy od 77 cm do 138 cm k dispozici v provedení 1/1 nebo 4/4, může být velmi flexibilně vybaven podle specifikace zákazníka, a jak v šířce, tak v barevnosti může být později i rozšířen.

Modulárně konstruovaný RotaJET L je doplněn konstrukční řadou RotaJET VL pro šířky dráhy až do 225 cm. KBA si tak u svých digitálních tiskových strojů RotaJET napsala na svoji standardu maximální flexibilitu, excelentní kvalitu tisku a nejvyšší produktivitu. Ve Würzburgu se nyní staví nejširší kotoučové inkjetové stroj pro knižní, dekorační, publikační, obalový a reklamní tisk na světě. Při tom výrobce tiskových strojů profituje z desetiletí rozvíjeného know-how pro práci s vedením dráhy a potiskovanými materiály. Spojení přesného strojírenství a moderní technologií inkjetových hlav umožňuje vynikající tiskové výsledky i na komplexních substrátech, jak společnost KBA-Digital & Web předvedla na posledním veletrhu drupa 2016.