Ricoh získal ocenění EDP

Softwarové řešení pro digitální archový tisk a profesionální archové tiskárny řady Ricoh Pro C5200 získaly ocenění EDP. Společnost Ricoh byla oceněna Evropskou asociací digitálního tisku (EDP) za tvůrčí řešení pro digitální archové tiskové systémy a software. Ceny byly uděleny na slavnostním předávání cen EDP ve FESPA v Hamburku.

Softwarem pro digitální archový tisk je TotalFlow společnosti Ricoh

Ricoh Pro C5200

Ricoh získal prestižní ocenění za softwarové řešení pro digitální archový tisk a tiskové stroje Ricoh Pro C5200s a Ricoh Pro C5210s. Byli jsme vybráni z více než 150 přihlášených soutěžících.

„Obě řešení společnosti Ricoh jsou navržena tak, aby našim zákazníkům pomáhala vypořádat se s každodenními úkoly a problémy, s nimiž se běžně setkávají. Pro nás je čest, když EDP potvrdila, že naše produkty jsou špičkou ve svém oboru a vyhovují potřebám moderního produktového tisku.” dodává Josef Fleissig, produktový manažer pro produkční tisk Ricoh Czech Republic a Slovakia.

Řešení pro digitální archový tisk od společnosti Ricoh využívá technologii TotalFlow, která urychluje nízkonákladový tisk a tisk knih na zakázku. Umožňuje knihtiskařům bezproblémové řízení procesu výroby a efektivní dokončení zakázek. Řešení bylo vyvinuto pro zjednodušení a automatizaci četných výrobních kroků nízkonákladového digitálního tisku. Prostřednictvím jediného webového rozhraní tak lze efektivně automatizovat postup výroby, dokončování a řazení tiskových úloh.

Barevné tiskové stroje Ricoh Pro C5200S a Ricoh Pro C5210S se vyznačují kompaktností a flexibilitou. Jsou určeny pro kopírovací a tisková centra, která nabízejí služby typu „print-for-pay“, komerčním tiskárnám a in-house tiskovým, reprografickým i marketingovým oddělením ve firmách, jimž umožní vysoce produktivní kreativní tisk.

Cílem evropské asociace EDP je pomoci uživatelům technologií při hledání vhodného řešení pro jejich aplikace. Ocenění EDP jsou uznáním za nejlepší počin v oblasti vývoje tiskových nástrojů, vývoje softwaru, substrátů, inkoustů, materiálů a dokončovacích linek.