Nechte se svést na konferenci PrintProgress!

Vážení přátelé, termín konference PrintProgress se nám nezadržitelně blíží a my jsme si pro Vás, naše české partnery a příznivce připravili úplnou novinku. Co tak nechat se pohodlně dovézt z Prahy přímo do Trnavy na konferenci?

Den před začátkem konference vyráží z hlavního města vlak RegioJet, v kterém se bude nacházet speciální PrintProgress vagón rezervovaný právě pro tuto událost. V společnosti polygrafů se příjemně a pohodlně odvezete bez stresu až do Bratislavy, kde už bude čekat autobus nasměrovaný k trnavskému hotelu Holiday Inn, na místo konání konference. Cesta zpět bude zabezpečená stejně.

  • 20.6. 2018 (středa)
    odjezd vlaku z Prahy –15:21 hod.
    příjezd vlaku do Bratislavy – 19:12 hod.
  • 22. 6. 2018 (pátek)
    odjezd vlaku z Bratislavy 15:26 hod.

Jsme přesvědčeni, že přivítáte možnost ušetřit čas, vyhnout se zácpám na dálnici a zpříjemníte si cestu neformálními rozhovory s ostatními kolegy tiskaři- účastníky konference PrintProgress.

CENA 50,- EUR / 1 250,- Kč (v ceně je zahrnutý i zpáteční lístek)

Dvoudenní ODBORNÝ PROGRAM  je víc než zajímavý a proto neváhejte!

Těšíme se na Vás v červnu!

Mám zájem o dopravu vlakem

V případě, že chcete využit tuto službu, klikněte na tlačítko „Mám zájem o dopravu“ a do e-mailu napište jméno a název společnosti, v které působíte. Pokud chcete objednat dopravu pro více lidí, do e-mailu uveďte jejich počet.

Registrace na konferenci