RICOH přináší novou barvu – Neon Yellow

Společnost RICOH uvádí v Evropě na trh novou barvu pro produkční stroje řady Pro C7100x – Neon Yellow. Nová neonová barva byla vyvinuta pro stroje řady Pro C7100X, plnobarevné archové stroje, jako další 5. barva do rodiny již existujících barev (bílá a transparentní).

ricoh_neon-yellow_w
Nová atypická barva je ideální pro všechny segmenty a odvětí, která se chtějí odlišovat – reklamní agentury, vydavatelství, retail, …

“Díky neonově žluté barvě mohou naši zákazníci rozšířit svá portfólia zaměřená na náročnější klientelu a také kreativně vplout do dalších segmentů byznysu. Vizitky, prospekty, pozvánky, katalogy, nápojová menu v barech či restauracích, bezpečnostní prvky vstupenek a tiketů, graficky odlišný personifikovaný tisk, vizuální zvýraznění různých prvků, bezpečnostní tisk. To je jen malým výčet aplikací, ve kterých můžete pátou neonovou barvu využít.”, doplňuje Josef Fleissig, produktový manažer Ricoh.

V kombinaci s lesklými tiskovými materiály dosahuje novinka dalšího stupně vysoce kreativní, živé a oku lahodící neonové palety barev. Uvolnění toneru neonově žluté barvy pro český a slovenský trh je zárukou, že stávající i noví zákazníci mohou do budoucna neustále rozšiřovat tiskové možnosti produktové řady strojů C7100x.

Přílohy